Cine a spus că noi nu trebuie să ne dăm un UPGRADE ?

Hello people! Eu sunt Andrei și bine v-am regăsit pe blogul meu. Tema articolului de astăzi este DEZVOLTAREA. Sună interesant, nu? Atunci spor la citit și sper să vă placă.

1.Nesiguranța (insecurities)

O să sune ciudat, dar eu cred că este normal să avem nesiguranțe . După cum știi(sau nu știi), aceste nesiguranțe pot fi de mai multe feluri. Majoritatea nesiguranțe lor sunt cele fizice. Stii momentele alea cand nu îți place corpul tau? Când îți auzi vocea pe o înregistrare și ți se zburlește pielea pe tine?:)) Când singura mărimea rămasă pe stoc este M, în timp ce tu porți XS? Yep… those are insecurities.

Pentru mine, nesiguranța este un fel de verișoară îndepărtată a ezitării. Cel mai probabil și tu ai făcut cunoștință cu ezitarea:)) Când? Hmm… poate atunci când eziți să vorbești în public, când eziți să te duci să îți saluți un coleg/ă, doar pentru că ești într-un magazin și nu ești la școală și multe alte cazuri.

Singura chestie pe care pot să o spun aici este că ezitarea este un fel de sabie cu 2 tăișuri. Uneori e bine să eziți, alteori nu. Dar hei, mai regreți că ai făcut ceva și ai învățat din asta, decât să eziți și să ai remușcări! Change my mind;)

După cum am spus și într-un articol trecut, trebuie să te iubești pe tine însuți, acceptând-ți atât defectele, cât și calitățile. Dacă nu te iubești sau accepți, cum naiba vrei să o facă alții?

2.Productivitate & dezvoltare personală

Cred că adolescența este mișto. Pe lângă amintirile ei, se adună și foarte multe experiențe. Și nu, băutura și fumatul nu se pun ca experiențe:)) Sincer să fiu, mie nu-mi place lenea. De ce? Pentru că viața e prea scurtă pentru a sta doar în pat. Eu vreau să văd toată lumea asta, să interacționez cu diferiți oameni, să descopăr mâncăruri noi, să învăț limbi străine, să descopăr toate religiile și să simt că nu am trăit degeaba.

Și acum vine întrebarea: Cum să fii productiv/ă?

În primul rând, hai să îți zic ceva. Productivitatea nu înseamnă să faci multe lucruri în scurt timp, ci să le faci foarte bine.

În al doilea rând, îți trebuie motivație. Pentru mine, muzica de pian, vioară sau flaut ajută foarte mult. You should try:)) Totodată, de 2 ani practic metoda aia cu TO DO LIST-urile și pot să zic că m-a ajutat enorm de mult. Recomand!

3. Recunoștința

Uitându-mă la foarte multe documentare despre triburi, trafic de persoane și alte chestii mai puțin plăcute ale lumii, mi-am dat seama de un lucru. Suntem niște nerecunoscători.

1. Nu te plânge de faptul că te cerți cu ai tăi, bucură-te că încă mai sunt lângă tine.

2. Hai să nu ne mai plângem de lipsa telefoanelor scumpe și hainelor de brand. Poate un documentat despre copiii săraci ar schimba situația.

3. Bucură-te de faptul că nu ai vreo boală letală.

4. Bucură-te de faptul că ai unde să dormi și ai ce să mănânci.

5. Bucură-te de fiecare moment al vieții tale.

Buuuun, gata pe azi! Sper că ți-a plăcut acest articol și că te-am făcut să prețuiești mai mult viața. Până săptămâna viitoare, STAI SAFE ȘI POARTĂ MASCĂ! See ya!;))

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s