TOP 5 cadouri de Crăciun cu care nu vei da greș.

Hello people! Eu sunt Andrei și bine ați revenit pe blogul meu. Articolul de azi, după cum v-ați dat deja seama, are scopul de a vă ajuta să găsiți cadourile potrivite de Crăciun pentru persoanele faine din viața voastră.

După cum știți, de-a lungul anului am colaborat cu diferite branduri. De la agende, până la hanorace și săpunuri handmade. Acestea fiind spuse, hai să vedem care sunt CADOURILE DE CRĂCIUN CU CARE NU VEI DA GREȘ ÎN 2020 ! Enjoy!:)))

5. Lumânări

Recent, i-am descoperit pe cei de la Hera Store– un brand la care găsiți foarte multe decorațiuni handmade. Din moment ce am făcut un spam incredibil de poze pe instastories, nu aveți cum să nu știți ce am primit de la ei. Da, este vorba de lumânări. Până atunci, nu făceam parte din categoria oamenilor care își pun lumânări în cameră, dar trust me, LUMÂNĂRILE SCHIMBĂ TOTAL ATMOSFERA UNEI CAMERE ! Vă las mai jos o poză cu o lumânare de la ei sau, mă rog, ce a rămas din ea 😆

Știu, n-am am eu cea mai comercială față. De aceea, vă las mai jos pagina lor de Instagram & site-ul.

Hera Store (@herastoreromania) • Fotografii şi clipuri video pe Instagram

Hera Store – Handmade Romania – Hera Store (hera-store.ro)

4. Săculeți și uleiuri esențiale cu lavandă

În această vară am avut plăcerea de a colabora cu un brand local, numit Lavander Product. După cum ați văzut și pe pagina mea de Instagram, am ales un săculeț de lavandă care, pus pe calorifer, i-a oferit un parfum genial camerei mele. De aceea, vă îndemn și pe voi să îi oferiți o șansă lavandei și brandului. Vă las mai jos pagina de Instagram a brandului, în cazul în care vreți să faceți niște cumpărături 🙂

Lavanda Ruginoasa (@lavanderproduct) • Fotografii şi clipuri video pe Instagram

3. Agende, caiete și semne de carte

Prima colaborare nu se uită niciodată, cum ar spune influencerii:) But I’m not an influencer, I’M AN INFLUENSHIT. Revenind… primul brand cu care am colaborat și care mi-a oferit încredere maximă se numește Rockha. De ce am ales să colaborez cu ei? Pentru că este printre puținele branduri din România care este prietenos cu mediul, iar eu apreciez foarte mult acest lucru. În plus, produsele de la Rockha sunt realizate din hârtie din piatră, 100% ecologică și rezistentă la orice fel de lichid. Sincer, cred cu tărie că anul 2021 ne va aduce multe surprize (bune, sper:)) ), iar de aceea, trebuie să fim organizați, nu? Atunci ce mai aștepți??? Intră pe site-ul celor de la Rockha, atașat mai jos, și comandă-ți acum o agendă, un caiet sau un semn de carte. ( sau poate toate trei😉). Totodată, vă las și link-ul review-ului făcut de mine la un caiet Rockha.

Rockha – Agende si notebook-uri cu hartie din piatra

2. Săpunuri handmade

Am fost foarte entuziasmat când am colaborat cu un brand de săpunuri handmade, numit Philosoapy. Gama de săpunuri, numită Nature Pebble, cuprinde 4 tipuri de săpunuri: săpun exfoliant, body&hair soap , săpun spumant și săpun cremos. În același timp, toate săpunurile din această gamă conțin ingrediente naturale, potrivite pentru toate tipurile de piele. Untul de shea, uleiul de jojoba, uleiul de argan și de avocado sunt doar câteva din ingredientele folosite la fabricarea acestor săpunuri. Aa, apropo. MIROS EXTRAORDINAR DE BINE! 😍 V-am făcut curioși? Ei bine, vă las mai jos pagina lor de Instagram și site-ul celor de la Philosoapy.

Philosoapy (@nature_pebble) • Fotografii şi clipuri video pe Instagram

100% Natural Handmade Soaps – Nature Pebble

1.Hanorace,tricouri,măști și căni personalizate

Și pe LOCUL 1… ( *muzică dramatică*) RUVIX !!!!!! Well, cuvintele cred că sunt de prisos aici:) Pe lângă faptul că ei au niște produse foarte mișto, cu print-uri funny și rezistente, sunt una din cele mai mișto și unite echipe pe care le-am văzut vreodată! Mai sus, v-am pus poză cu 3 hanorace din colecția de Crăciun de la Ruvix:) So cool, right? Pe lângă hanorace, aceștia au tricouri,măști,șepci, căni și pachete de familie personalizate. Și asta nue tot! Dacă ai un brand mic sau vrei să îți personalizezi ceva, Ruvix este soluția ! Vă las mai jos site-ul lor 😉

Magazin de cadouri | Cadouri Online | Ruvix

Buuuuuuuun, gata pe azi! Sper că ți-a plăcut top-ul de azi și că te-a ajutat în găsirea cadourilor pentru prieteni și familie. Ne vedem pe 31 decembrie cu ultimul articol din anul 2020 ;). Take care!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s