Lua-te-aș la întrebări! cu Marius Ardelean

Hello people! Eu sunt Andrei și bine v-am regăsit pe blogul meu. Astăzi, fiind sfârșit de lună, îl voi lua la întrebări pe Marius Ardelean, fondatorul Rockha, brand de care sigur știți, datorită colaborării mele cu ei:) Acestea fiind spuse, vă las să aflați mai multe despre el. Enjoy !;)

1.Cine este Marius Ardelean?

Sunt un tânăr în continuă mișcare și în căutarea unor noi moduri de a mă
dezvolta ca și individ. Consider că viața este prea scurtă pentru a ne plafona și cred că ceea ce ne reprezintă sunt doar acțiunile noastre.

2.Care sunt pasiunile tale?

Mă consider un om al extremelor, astfel că toate activitățile mele pot fi privite fie ca și pasiune fie deloc. Sportul, munca și educația sunt toate activități pe care le fac din pasiunea de a mă dezvolta.

3.Cum a luat naștere brandul Rockha?

Era 1 martie 2018 și navigam pe o rețea de socializare, când am dat peste o știre conform căreia exista hârtie rezistentă la apă. Din curiozitate, am continuat să citesc articolul și astfel am descoperit hârtia din piatra. Apoi am avut lângă mine oamenii potriviți la momentul potrivit și în 1 Noiembrie 2018 apăreau primele articole Rockha cu hârtie din piatră fabricate în România.

4.De ce lumea ar trebui să cumpere o agendă Rockha?

La Rockha avem cele mai “tari” agende.
Hârtia din piatră este o hârtie mult superioară hârtiei tradiționale, fiind rezistentă la lichide, mult mai dificil de rupt și chiar dacă este din piatră, hârtia din piatră este mai fină decât hârtia tradițională.
E Rockha sau deloc.

5.Care este cea mai mare dorință a ta?

Cea mai mare dorință a mea este ca oamenii să vadă dincolo de invidie și
competiția cu oricine se intersectează. Să înțeleagă că scopul fiecăruia în viață este să se crească pe sine, nicidecum să caute scuze în ceilalți.

6.Cea mai prețioasă amintire din copilărie a fost…

Faptul că eram liniștit fără să știu ce urmează să se întâmple.

7.Ce înseamnă fericirea pentru tine?

Identific fericirea cu echilibrul. Avem în fiecare zi momente de fericire dar pe care refuzăm să le acordăm importanța. Pentru mine fericirea e în absolut tot: în soarele de pe cer, în oamenii cu care am ocazia să interacționez, în acțiunile pe care le fac, în faptul că pot pune liniștit capul pe pernă seara etc.

8.Cum și unde te vezi peste 5 ani?

Mai bătrân cu 5 ani. Altceva nu știu ce să spun, fiindcă viața mi-a arătat că
viitorul nu este nici pe de parte așa cum mi-l plănuiesc eu.

9.Ce vrei să le transmiți cititorilor mei?

Aveți mare grijă la ce sfaturi ascultați! Sunteți extraordinari așa cum sunteți și începeți să lucrați intensiv la visele voastre.

Buuuun atât pe azi! Sper că v-a plăcut interviul de azi, iar dacă vreți să vedeți mai multe lucruri despre Rockha, puteți intra pe site-ul rockha.ro sau pe pagina mea de Instagram . Ne vedem luna viitoare! Take care ❤️

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s